Ingyenes látás- és kontaktlencsevigzsgálat az Opti Markt Optikában!

Computeres szemdiagnosztika, látásélesség vizsgálat, szemfenék vizsgálat, szemnyomás mérés, szemüveg ill. kontakt- lencse rendelés.

A látásélesség vizsgálat elsötétített helyiségben történik, és fájdalommentes. A látásélesség vizsgálata a szem törőerejének meghatározására szolgál. Ennek szemüveg felírásakor van a legnagyobb jelentőssége, de mivel a szem működéséről így nyerhető az egyik legalapvetőbb információ, ezt a próbát minden szemészeti vizsgálat alkalmával elvégzik.

A beteg aktív közreműködését igénylő ún. szubjektív vizsgálat esetén 5 méterről mindkét szemmel külön-külön kell fentről lefelé olvasni a látáspróba-tábla számait illetve 33 cm-ről a eltérő betűnagyságú nyomtatott szövegeket. Az orvos, optometrista ezután különböző erősségű lencséket helyez a szem elé, hogy megállapítsa, milyen korrekcióra, azaz hány dioptriás szemüvegre van szükség az éles látás helyreállításához. A látásélesség vizsgálata történhet ún. objektív módon is, ilyenkor nem a betegnek kell megmondania, hogy mikor lát élesen, hanem egy számítógép méri meg a szem fénytörését. A legmegbízhatóbb megoldás, ha az objektív módszert az olvasási próbával egészítik ki.

A vizsgálat szükségszerűen kiegészül: szemnyomásméréssel (non-kontakt tonométerrel), réslámpás vizsgálattal, a könnyfilm mennyiségi, minőségi vizsgálatával, stb. Szükség esetén továbbküldés történik a Rendelőintézetbe.

A látásvizsgálat után látszerész kollégáink készségesen segítenek a megfelelő keret, illetve lencse kiválasztásában.

A szemüveg elkészítését rövid határidővel tudjuk vállalni (3, ill. gyártott lencse esetén10 munkanap). A szemüvegeket saját műhelyünkben képzett látszerész készíti el a legkorszerűbb Essilor Kappa C.T.D. automata csiszológéppel.

Lényeges!

A felírt szemüveget a szemvizsgáló és látszerész szakember tanácsait figyelembevéve használja. Pl. a felírt olvasószemüveg az olvasótávolságtól közelebb-távolabb nem használható, illetve panaszt okoz. Ezért vegyék igénybe az ún. munkaszemüveg-lencsék nyújtotta előnyöket.

Jelentkezzen most ingyenes látásvizsgálatra!

Töltse ki az alábbi adatlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztet az INGYENES látásvizsgálat idejére!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Válasszon helyszínt az ingyenes szemvizsgálathoz! (kötelező!)

Megjegyzés

Bővebb információ üzleteinkben.

OPTI MARKT OPTIKA TESCO
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tesco Áruház üzletsora Pazonyi u. 36.
Tel.: 42/595-426
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-20.00, Szombat: 9.00-20.00

RENDEL: Dr. Cselovszki Katalin Szemész szakorvos

 

OPTI MARKT Optika – Interspar –  László utca

Cím: 4400 Nyíregyháza, László u. 8.
Tel.: 42/500-068
Tel.: 70/409-0693
Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-19.00

RENDEL: Vereb Tamás Optometrista

 

OPTI MARKT OPTIKA NYÍRPLAZA

Cím: 4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 75.
Tel.: 42/509-021
Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 9.00-20.30

Rendel: Vereb Tamás optometrista

SZEMÉSZ SZAKORVOSI MAGÁNRENDELÉS:

RENDEL:
Dr. Czeglédi Miklós szemész főorvos – szerda: 16.00-19.00