Egy szemüveg megvásárlása – amellett, hogy nem kis kiadást jelent – mindig hosszú távú döntés is, melyet nem szabad félvállról vennünk. Az Opti Markt Optikában azt szeretnénk, hogy ügyfeleink elégedetten és biztonságosan használhassák a nálunk vásárolt látásjavító eszközöket, ehhez pedig első lépésként mindig alapos képet kell kapnunk a szem állapotáról.

Éppen ezért, az Opti Markt üzleteiben ingyenes látásvizsgálatot biztosítunk minden ügyfelünknek. A teljesen fájdalommentes vizsgálatokat mindig szakembereink és szerződött orvosaink végzik, egy erre a célra elkülönített, elsötétített helyiségben, előre egyeztetett időpontban. A látásélesség vizsgálatával nyerhetjük a legalapvetőbb információt a szem működéséről, így ezt kivétel nélkül minden alkalommal elvégezzük. Ehhez a hagyományos táblaolvasó módszert használjuk, amelyet számítógépes méréssel egészítünk ki, így biztosan pontos eredményt kapunk. Amennyiben szakemberünk szükségesnek látja, javasolhatja a Rendelőintézetbe való továbbküldést is.

A vizsgálat után kollégánk segít Önnek a megfelelő szemüvegkeret és -lencse vagy kontaktlencse kiválasztásában, ezt követően azonnal leadhatja rendelését. Saját, korszerűen felszerelt műhelyünkben látszerészünk legfeljebb 10 nap alatt elkészíti az Ön szemüvegét. Fontos, hogy új szemüvegét vagy kontaktlencséjét mindig a szakember előzetes tanácsait figyelembe véve használja!

Ingyenes látásvizsgálatunk a következőket tartalmazhatja:

– látásélesség vizsgálat,

– computeres szemdiagnosztika,

– szemfenék vizsgálat,

– szemnyomás mérés,

– réslámpás vizsgálat,

– a könnyfilm mennyiségi, minőségi vizsgálata.

További információt itt talál ingyenes látásvizsgálatunkról!

Időpontfoglaláshoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!