Rohanó világunkban sokan nem szánják rá az időt, hogy szemeik épségével törődjenek, pedig visszafordíthatatlan károkat okozhatnak saját maguknak. Az Opti Markt Optikában azonban nem lehet kifogás az időhiány, üzletünkben minimális várakozási idő alatt készítjük el szemüvegét!

Amennyiben nálunk rendel optikai szemüveget, első lépésként ingyenes szemvizsgálatunkat veheti igénybe – ennek időpontját előre egyeztetjük, így Önnek várakoznia sem kell. Miután szakértő kollégánk felmérte szemének állapotát, segít a megfelelő szemüvegkeret megtalálásában. Legvégül a különböző lencsekezelések közül választhat, kérhet például tükröződésmentesítő vagy páramentesító bevonatot vagy a lencse vékonyítását. Ezt követően kollégánk elkészíti szemüvegét.

Az Opti Marktban mindez a lehető legrövidebb idő alatt történik, attól azonban nem kell tartania, hogy ez a minőség rovására megy. Hatékonyságunk tapasztalt kollégáink szakértelme mellett abban rejlik, hogy szemüvegeinket helyben készítjük el, saját, a legmodernebb eszközökkel felszerelt műhelyünkben, ennek köszönhetően nagyon rövid határidőre tudunk dolgozni.

Ne feledje, ha Önnek az egészsége épp olyan drága, mint az ideje, az Opti Markt a legjobb megoldás – jelentkezzen most ingyenes vizsgálatunkra!