Egy olyan világban élünk, ahol az emberek megállás nélkül mozgásban vannak, egy percre sem áll meg az élet. Ezzel mi is tisztában vagyunk, és úgy gondoljuk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne tartsuk a lépést. Ezért született meg webshopunk, ami korábban nem látott módon könnyítheti meg az Ön életét is!

Webshopunkban szinte minden olyan termékünket megtalálja, amellyel üzletünkben is találkozhat.

Hogy miért jó ez Önnek?

– Ráér otthon dönteni. Eljöhet üzletünkbe és kedvére próbálgathat, de nem kell rögtön választania. Ha már biztos benne, melyik termékünket szeretné, otthonról, a fotelben ülve is megrendelheti azt.

-Ugyanez fordítva is működik. Ha például új szemüvegkeretet vagy napszemüveget szeretne, honlapunkon előzetesen áttekintheti kínálatunkat, így “előre szelektálhat” választékunkból mielőtt személyesen is ellátogat hozzánk.

-Kontaktlencsét viselők jól tudják, hogy sokszor csak azt a pár percet nem sikerül beszorítani a napi teendők közé, amíg beszaladunk az optikába, hogy megrendeljük lencsénket vagy a hozzá tartozó folyadékot. Erre tökéletes megoldást kínál webshopunk, hiszen így nem kell a nyitvatartáshoz igazodnia – munka után, otthonról, egy pár kattintással leadhatja rendelését a jól megszokott termékekre.

– Ha bármi történt kedvenc, megszokott szemüvegével (legyen szó optikai, nap-, sport- vagy úszószemüvegről), webshopunkban könnyedén megtalálja az adott modellt, és pillanatok alatt pótolhatja azt!

Ráadásul webshopunk kezelése egyszerű és érthető, rendelését pár perc alatt, néhány kattintással lebonyolíthatja!
Próbálja ki most!

Fontos!

Ne feledje, mielőtt új látásjavító eszközt vásárol, minden esetben kérje szakember segítségét! Soha ne vásároljon új típusú kontaktlencsét anélkül, hogy konzultált volna kontaktológusával!

Ha bármilyen kérdése lenne webshopunkkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!