Home 2022 06

Főoldal/Home 2022 06
Home 2022 062022-06-30T09:30:36+02:00

NE KERESGÉLJ TOVÁBB!

Szemüvegek, kontaktlencsék, napszemüvegek a legnagyobb választékban – Nyíregyházán

OPTI MARKT OPTIKA NYÍREGYHÁZA

Ingyenes látásvizsgálat a legmodernebb technológiával, szemüvegkészítés akár másnapra, valamint minőségi, UV- szűrős és polarizált napszemüvegek, a klasszikustól a legújabb trendekig.

AKTUÁLIS AKCIÓK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Minőségi, UV- szűrős és polarizált napszemüvegek, a klasszikustól a legújabb trendekig. Találd meg a hozzád illőt a nagy világmárkák kínálatából vagy a különleges brandek között, üzleteinkben.

Felkészült szakembereink a legmodernebb, technológiával végzik el a
látásvizsgálatot, így a legpontosabb adatokat, a legideálisabb megoldást tudjuk nyújtani Önöknek.

Bízza ránk munkavállalói éleslátását és vegye igénybe rendkívüli kedvezményeinket. Kérjen egyedi árajánlatot MOST!

NAPSZEMÜVEGET KERESEL?

NÉZZ SZÉT NÁLUNK

Klasszikus és elegáns, modern és letisztult, sportos és praktikus? A tökéletes UV-védelem a legfontosabb? Bárhogyan is képzeled el az ideális napszemüvegedet, üzleteink gazdag kínálatában garantáltan megtalálod a hozzád legjobban illőt!
Szeretnéd felpróbálni az új napszemüvegedet, mielőtt megveszed?

Látogass el bármelyik üzletünkbe, és válogass kedvedre közel 40 márka több, mint 1000 típusából!

Nézz szét üzleteinkben…

NAPSZEMÜVEG KISOKOS

Az ultraviola sugaraknak három csoportja van, az UVA, UVB és az UVC. Az UVC sugarakat a föld ózonrétege maximálisan kiszűri, a másik kettőt viszont nem, és
ezek felelősek a bőrrák kialakulásáért, illetve egyes szembetegségek kialakulásáért. Ezek a sugarak 400 nm tartományban mozognak, ezért, mikor az UV400 feliratot látjuk, az azt jelenti, hogy maximálisan kiszűri a káros sugarakat!

A polarizált napszemüveg célja, hogy csökkentse a zavaró tükröződést és a fényvisszaverődést, amit a vízről, útról, homokos vagy havas felületekről visszavert fény
okoz. Különösen kedveltek a halászok, horgászok, csónakázók, síelők, snowboardosok, bringások, és más szabadtéri sportok rajongói körében, de azok is előszeretettel viselik, akik sok időt töltenek autóvezetéssel.

A filterkategóriák, a napszemüveg lencséjének sötétségét jelölik egy 0-4-ig terjedő skálán, amely a következőképpen néz ki:

  • 0-s kategória: Tiszta, vagy enyhén színezett lencse, célja az UV védelem.
  • 1-es kategória: Enyhén színezett, részben felhős időben ajánlott
  • 2-es kategória: Közepesen színezett lencse, átlagos napsütésben ajánlott
  • 3-as kategória: Sötét lencse, erős napfényben ajánlott
  • 4-es kategória: Nagyon sötét lencse, kivételesen erős napfényben, vagy erős szórt fényben ajánlott. Ne vegyük le közvetlen napfényben!

A leggyakoribb színezések:

  • A barna lencse: erős napsütésben tökéletes, mivel nyugtatja a szemet, javítja a térlátást és a kontrasztokat, így vezetéshez ideális lehet.
  • A zöld lencse: bármilyen időszakban és fényviszonyban használható. A zöld lencse mellett a legjobb a színlátásunk. Tompítja a fényt, de anélkül, hogy sötétíteni a környezet képét.
  • A szürke lencse: Ez, ami legkevésbé torzítja a valóságos színeket, így teljesen természetes hatású látást biztosít viselése esetén, viszont a kontrasztot nem annyira javítja.
  • A kék, vagy sárga lencsék: Ezek elsősorban divatirányzatok miatt kerülnek bevezetésre. A sárga ennek ellenére jól használható, ha fokozott képélességre vágyunk, például szürkületi vezetésnél, viszont nagyon nem ajánlott erős fényben.

FORGALMAZOTT MÁRKÁK

INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLAT

Egy szemüveg megvásárlása – amellett, hogy nem kevés kiadást jelent – mindig hosszú távú döntés is, melyet nem szabad félvállról vennünk. Az Opti Markt Optikában azt szeretnénk, hogy ügyfeleink elégedetten és biztonságosan használhassák a nálunk vásárolt látásjavító eszközöket, ehhez pedig első lépésként mindig alapos képet kell kapnunk a szem állapotáról.

Éppen ezért az Opti Markt üzleteiben ingyenes látásvizsgálatot biztosítunk ügyfeleinknek, amennyiben igénylik. A teljesen fájdalommentes vizsgálatot mindig szakembereink és szerződött orvosaink végzik, előre egyeztetett időpontban.

NYÍREGYHÁZÁN MÁR 2 HELYEN

Nézd meg, melyik optikai üzletünk a legkönnyebben megközelíthető számodra! Várunk szeretettel!

FRISS HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Go to Top