Rólunk

Cégünk 2005-ben alakult, de a nyíregyházi optikáinkban már több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink várják Önt! A vizsgálatokat a legkorszerűbb felszereléssel végezzük, és a magas színvonalú szem- és látásvizsgálatot szerződött orvosunk: dr. Czeglédi Miklós főorvos, dr. Cselovszki Katalin szemész szakorvos, valamint Vattamány Szilvia és Vereb Tamás okleveles optometristák biztosítják.

Az Opti Markt üzletekben optikai keretek és lencsék, kontaktlencsék és folyadékok, napszemüvegek, munkaszemüvegek és kiegészítők óriási választéka található.

Az optikai szemüvegek elsődleges funkciója a látás korrigálása, de emellett legalább ennyire fontos az esztétikus és divatos megjelenés a mindennapi szemüvegviselés során is.

Ha Ön minket választ, először egy ingyenes látásvizsgálattal felmérjük, milyen típusú korrekcióra van szüksége a szemének, majd ezt követően a tapasztalt látszerészeink hatékony segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb lencse és keret kiválasztásához.

A Hoya optikai lencsegyártó cég termékei és a több mint ezer keretből és számos kiegészítőből álló, folyamatosan megújuló árukészletünk a garancia arra, hogy mindenki megtalálja nálunk a pénztárcájának és egyéniségének legmegfelelőbb szemüveget.

Az üzletünkben árult szemüvegkereteket és lencséket a saját optikai műhelyünkben állítjuk össze, így a rövid elkészülési határidő mellett a gyors és szakértő szervizhátterünk is a vásárlóink mind nagyobb megelégedettségét szolgálja.

Ha pedig bármilyen kérdése maradt, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Üdvözlettel,
Opti Markt Optika